start counter

Monday, November 30

Balamuc

Veverita cu petice s-a hotarat sa vina la geam, lucru care l-a bulversat pe Nebunel. Evident ca s-au certat la geam, insa Peticel nu a dat semne de intimidare. Ba mai mult, s-a dus si si-a ascuns 3 bucati de paine prin parcare !


Nebunelu' s-a enervat si a plecat in expeditie, adulmecand pe urme, sa descopere unde si-a ascuns Peticel painea. Si a descoperit o bucata, pusa bine deasupra pe roata unei masini din parcare : a luat-o si a mutat-o la rezerva comuna a veveritelor ( la o remorca ce nu pleaca niciodata din parcare ).

Dupa care , s-au alergat amandoi de nebuni prin toata parcarea ... Peticel a reusit sa vina din nou la geam, ca sa-si insemneze teritoriul ( cu pipi ), fix pe pervaz : sa moara Nebunelu' de ciuda, nu de alta !


In timp ce Nebunelu' patrula prin fata geamului, sa se asigure ca Peticel nu indrazneste sa apara, Mucezii aia mici se certau care sa sara primul pe pervaz !






Unul din Mucezi, Carnu' , l-a "inchinat " pe celalat ( un fel de skandemberg, da' facut cu capul, nu cu mainile ), mai mititel, ca sa-l supuna si sa fie foarte clar cine ii este ierarhic suprior. Carnu' fiind acum seful Mucedului mic, a sarit la geam... ala micu' ramasese agatat de gard si isi astepta cuminte randul ...



Ochiosu' ( porumbelul rau ), studia atentie campul de lupta, sa agate si el ce cadea de la veverite. Mai aruncam cate o aluna la Mucedu' ala mic si oropsit in gard, insa porumbelu' era pe faza si mai rapid : de fiecare data inghitea aluna ...



Si in final, venise Nebunelu' sa ceara voie de la arici, ca sa manace alune ...



Ori ariciul nu i-a dat voie sa manace alune, ori Nebunelu' voia pur si simplu sa-si descarce nervisou' pe cineva, ca numai ce l-am vazut cum ii trage palme ariciului, multe si in viteza ! Exact pe bot !

Dupa care a mancat linistit, ca ariciul nu a avut nimic impotriva ! E pe bune , am ras ca la desene animate si nu-mi venea a crede ce vedeam ! Insa, din pacate, n-am fost pe faza cu aparatul foto ...

2 comments:

  1. haha, ce figuri animalele astea....te surprind in fiecare moment;) si sunt atre hoate.....nu s prostute deloc:)

    ReplyDelete