start counter

Sunday, March 13

Covor de ghinde...

         S-a topit zapada . E momentul sa constatam ce au muncit veveritele toata iarna :


                                         Asa arata de la mine sub geam , pana haaat, la vecini ...

5 comments:

  1. :) Nici una nu e intreaga :)

    Vecinii ce zic? Nu fac scandal? Eu fix azi am avut o runda cu un mos, care voia sa omoare un caine in parcarea unui hypermarket :( !

    Ce bine ca s-a dezghetat si la voi! Poate prindeti mai mult de 3 luni de vara/an :)

    ReplyDelete
  2. Azi a inghetat din nou : era un firg de dimineata, de imi curgeau lacrimile pe obraji, cand amiesit din casa. Primavara incepe in luna mai !
    Vecinii nu fac scandal, ca i-am mituit cu prajituri home-made ( aici sunt o raritate si in magazinele etnice sunt exorbitant de scumpe ): alea din cofetarii nu se pot manca.

    Si oricum, ma duc si curat, dau cu matura, spal cacatii de porumbei, etc.

    ReplyDelete
  3. Brrr! Iar frig?! Nasol!

    Deci, trebuie sa stiu sa fac si eu prajituri: daca scap vreodata din iadu' asta de tara zis Carpathian Garden, poate am nevoie de informatiile astea :)

    Pai, daca alea din cofetarii nu-s comestibile, cum de mai exista cofetarii?! Adica: nu plac, nu le ia lumea, au de ales - ori fac treaba buna, ori inchid sandramaua! E plin de contradictii pe taramurile alea, din cate inteleg eu!

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. Canadienii le mananca pe alea din cofetarii, asa cum sunt : ca au antrenament ! Imigrantii nu le cumpara. Am gustat si am scuipat.

    Ca sa scapi din Carpathian Garden, fa-ti cont pe forumul Cantarea Canadei, ca te invata cum sa emigrezi : http://www.toronto.ro/
    Poti sa ma intrebi si pe mine : spun tot ce stiu ...

    ReplyDelete