start counter

Thursday, December 8

Doliu

Veverita despre care ziceam in postarea precedenta ca ii cade blana si are pleoapele inflamate, a avut un accident. Cred ca a calcat-o o masina, pentru ca am gasit-o azi de dimineata pe trotuar, intr-o balta de sange proaspat. De regula, au accidente, pentru ca sar exact in fata masinilor cand vor sa traverseze strada, si uneori e prea tarziu sa le mai poti evita .

6 comments:

  1. Cu ocazia asta am descoperit ca am la geam mai multe veverite carora le cade blana ( eu eram convinsa ca e doar una singura )...

    ReplyDelete
  2. foarte trist. RIP.
    caderea blanii la acest mod cred ca e o boala, totusi :(

    ReplyDelete
  3. Si eu cred ca sunt bolnave.
    Ai grija sa nu fie ceva care sa afecteze si orgaqnsmul uman!
    Eu as intreba pe cei de al "environment", de la town. Nu strica sa-i informezi, poate ca ei nici nu stiu de molima asta.

    ReplyDelete
  4. In fiecare prag de iarna vevritelor le cade blana masiv. Cand deja e iarna bine afara, toate au blanita deasa.
    Chiar daca e molima si ar fi bolnave, n-am de ce sa ma feresc. Nu cred in teoria microbilor care te imbolnavesc oricum ( e demult dovedita ca falsa ): te imbolnavesc daca gasesc mediul prielnic in organism ( mediu acid si toxine ). Daca nu ... nu. Asa ca nu-i stres.

    Pe aia de la eviroment si city n-am de ce sa-i intreb, ca aia o sa-mi recite textul oficial : microbi, riscuri, boala, stai deoparte oricum. Ei recomanda sa stam deoparte si de animalele salbatice sanatoase ...
    Pe mine m-au muscat pana la sange si veverite si ratoni si am fost ok : fara doctori si vaccinuri.

    ReplyDelete
  5. Nu as baga mana in foc la turbare si tetanos cu legea microbilor si mediul corpului. In rest e ok...

    ReplyDelete