Thursday, April 5

Mofturici

Il mai stiti pe mofturos ? Vine in fiecare seara si cauta pe pervaz dupa biscuti . Neaparat sa fie biscuiti cu ciocolata ! De mancarea pentru catei de pe pervaz, nici nu se atinge ...


Ei bine, acum are si mai multe mofturi ! Nu mai vrea biscuiti cu ciocolata, ci ... numai ciocolata !  Am primit o gogoasa de la Tim Hortons : are glzura de cicolata si inauntru, o crema graoasa de vanilie. Cum eu nu mananc asa  ceva, l-am cadorist pe raton ... Am pus gogoasa pe pervaz, si am asteptat sa vina mititelu' sa se bucure.


Dupa o vreme, m-am dus la geam sa vad rezultatul : mofturosu' mancase glazura de ciocolata, linsese crema si mi-a lasat mie ... foaia de gogoasa ! Exact la fel cum copiii ling gemul si arunca felia de paine ...


3 comments:

 1. Miaubungăsit! Miaaaaa..... ai plăcut, VEVE!
  Bipezii mei spun despre mine că sunt mofturos!
  Să-i văd acum, după ce-l vor cunoaște pe Mofturici!:)

  ReplyDelete
 2. Buna !
  Mai mofturos ca Mofturici, nu se exista ! Ieri i-am facut muffins, mi-am pierdut vremea sa i le coc, le-am pus glazura de ciocolata deaspura, si ie-am pus doua pe pervaz . El a venit, le-a bagat pe amandoua in vasul cu apa si a plecat.
  Cand m-am uitat afara, vasul era plin ochi cu o pasta groasa ! A lins ciocolata, si de munca mea si-a batut joc ! Magaru' !

  ReplyDelete
 3. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  ReplyDelete