start counter

Thursday, April 5

Mofturici

Il mai stiti pe mofturos ? Vine in fiecare seara si cauta pe pervaz dupa biscuti . Neaparat sa fie biscuiti cu ciocolata ! De mancarea pentru catei de pe pervaz, nici nu se atinge ...


Ei bine, acum are si mai multe mofturi ! Nu mai vrea biscuiti cu ciocolata, ci ... numai ciocolata !  Am primit o gogoasa de la Tim Hortons : are glzura de cicolata si inauntru, o crema graoasa de vanilie. Cum eu nu mananc asa  ceva, l-am cadorist pe raton ... Am pus gogoasa pe pervaz, si am asteptat sa vina mititelu' sa se bucure.


Dupa o vreme, m-am dus la geam sa vad rezultatul : mofturosu' mancase glazura de ciocolata, linsese crema si mi-a lasat mie ... foaia de gogoasa ! Exact la fel cum copiii ling gemul si arunca felia de paine ...


2 comments:

  1. Miaubungăsit! Miaaaaa..... ai plăcut, VEVE!
    Bipezii mei spun despre mine că sunt mofturos!
    Să-i văd acum, după ce-l vor cunoaște pe Mofturici!:)

    ReplyDelete
  2. Buna !
    Mai mofturos ca Mofturici, nu se exista ! Ieri i-am facut muffins, mi-am pierdut vremea sa i le coc, le-am pus glazura de ciocolata deaspura, si ie-am pus doua pe pervaz . El a venit, le-a bagat pe amandoua in vasul cu apa si a plecat.
    Cand m-am uitat afara, vasul era plin ochi cu o pasta groasa ! A lins ciocolata, si de munca mea si-a batut joc ! Magaru' !

    ReplyDelete