start counter

Saturday, October 9

Raniti

Ascutila, intr-o seara a venit mai devreme si nu apucasem sa-i pun mancarea sub geam. Nu i-a dat prin ap sa latre, dar s-a gandit ca ar fi foarte nimerit sa se catere pe geam, ca sa-l vad ca a venit. s-a chinuit sa se catere in 3 labute  :

Si cand m-am uitat mai bine la el ... avea ditamai rana pe burta, langa labuta ranita ! Ii lipsea un petic de blana cu piele cu tot, cam cat mana mea de mare ! Era pur si simplu carne vie ! In poza nu se vede toata rana, ca sta ghemuit si ii acopera piciorusul. Da' va zic eu ca e uriasa. Si bietul de el n-avea nici calmante sa ia ...

De urcat s-a urcat el, insa cand sa se dea jos ... S-a chinuit vreun sfert de ora. Am vrut sa-l ajut, insa ma maraia, ca era speriat. S-a invartit, s-a sucit pe pervaz si pana la urma a sarit jos. Si a ajuns cu bine.

3 comments:

  1. Saracu' de el! Noroc cu tine, un fel de "mama ratonilor raniti" ;) Pacat ca nu se lasa ajutat...Insanatosire grabnica!

    ReplyDelete
  2. Ieri a pus prima oara piciorul pe pamant. Inca nu se poate sprijini in el, dar macar topaie in 4 labute. Rana de pe burtica n-am reusit sa o vad in ce stadiu se afla.
    Oricum, Ascutila e suparat si suferind.

    ReplyDelete
  3. Ascuţilă, chiar dacă o prefer pe Veve, vreau să te faci bine cât mai curând. Îţi doresc însănătoşire grabnică!

    ReplyDelete