start counter

Saturday, October 24

Ariciul pazitor

Pe ariciul pazitor l-am intalnit ...la farmacie ! statea cocotat pe un raft si se uita gales la mine : hey, ma iei acasa la tine ? N-am rezistat si l-am luat ...
   Ajunsi acasa, ariciul s-a dovedit a fi nu doar pufos, ci si util : a reusit sa sperie toti porumbeii ! Daca vreun porumbel vrea sa aterizeze pe pervaz, cand da cu ochii de ariciul pazitor, se roteste brusc in aer, se sprecipita si zboara departeee ....Nu doar ca e cuminte, dar e si foarte haios : se pupa cu TOATE veveritele ! Vine veverita la geam, si cand da cu ochii de ariciul pazitor, il adulmeca de departe, vede ca ariciul nu protesteaza, dupa care se apropie taras, si il pupa ....nas in nas ! Aricul se lasa pupat, si le da voie sa-si ia alune cate vor ele !
1 comment:

 1. In sfarsit, ai ascultat ceva povetele celor ce nu-ti vor dor raul.
  Canada are si partile ei bune, nu-i asa?
  Spor la treaba, superbe montajele
  Ia niste clase ajutatoare pe langa un studi de film.
  Inscrie-te mergi pentru jumatate din semestru ori trimestru apoi retrage-te pe motiv de "nepricepere" a teoriei si "neputiintei" de a sustine si trece examenele. Nu vei fi obligata sa platesti nimic insa vei ramane cu ceva. E un furt destept in occidentul atat de neplacut tie, nu te sfii de a-l practica.
  Acum sunt sigur ca nu vorbesc la pereti.
  Bravo tie!

  Nu astept replica, nu-mi fac iluzii, nici tu nu trebuie sa te formalizezi.
  In ciuda antipatiei tale pentru mine si a badaranismeleor mele, m-am mai gandit intretimp la tine (voi).

  ReplyDelete