start counter

Thursday, July 15

Mutulica

Vezi ce mititel sunt : aproape cat o palma ? ...

Si cica ma confunda lumea cu un arici !

Si chiar daca's atat de mic, tot n-am loc nicaieri ...


Toti ma inghesuie cu coada in apa ...Dar eu sunt cuminte si nu protestez nicodata ...nici macar cand ma turteste mama !

Impart totul cu fratiorii mei ...

Sunt prea cuminte, si d'aia mi se spune Mutulica ...

10 comments:

 1. He, he, s-au intors deci?

  ReplyDelete
 2. S-a intors ma'sa. Puii ii aduce noaptea pe la 4, cand e sigura ca nu-i nici un pericol si strazile sunt pustii.
  Cand a venit ma'sa, era cam traumatizata si incordata, se speria la orice zgomot. Acuma, le las bobitele sub geam in fiecare noapte, iar ei vin si manaca tot ... Astept sa le treaca spaima si sa vina iarasi la geam ( ppozele astea erau in aparatul foto, facute ultima oara cand au venit la geam ).

  ReplyDelete
 3. Mă bucur că sunt tot cu tine şi deci şi cu noi! :)

  ReplyDelete
 4. they're so cute! vreau si eu sa ma mut in blocul tau :)

  ReplyDelete
 5. Anonimus : te asteptam ! Sunt apartamente de inchiriat la noi in bloc...proaspat renovat, internet si ratoni inclus in pret ... Veverite bonus...

  ReplyDelete
 6. Veve, sa stii ca eu chiar ma uit dupa un apt. M-am cam saturat de poor management unde stau. Si cum veveritele si ratonii sint animalele mele favorite, adresa ta este foarte atragatoare :) Iti trimit un e-mail acum.

  ReplyDelete
 7. Mda, si eu as vrea asa un apartament, dar mi-e ca nu gasesc in Bucuresti :))

  ReplyDelete
 8. Bună Ziua!
  Eu sunt Vlad, unul dintre membrii Radio Whisper, un radio anti-manele dedicat bloggerilor şi nu numai.
  Am vizionat cu atenţie blogul tău şi vreau să spun că am fost foarte fascinat de ceea ce am găsit. Am fost atras de subiectele interesante şi de originalitatea articolelor. Felicitări ! Încep să îl citesc cu drag.
  Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău ; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doreşti, poţi să ne recomanzi orice articol şi noi îl vom promova.
  Cu scuzele de rigoare pentru acest mesaj de tip spam,acest mesaj este dedicat tie si la cei care merita care ii citim aproape zi de zi.
  Ne-ar face plăcere, de asemenea, să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
  Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piesele necenzurate, avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă numeroasă, de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că, poate, ai vrea să ni te alături şi să colaborăm, binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place. Dorim, de asemenea,sa iti acordam un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultătorilor noştri.
  Îţi mulţumesc pentru timpul acordat, iar acum îţi propun să adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul radiowhispercom sau un email radiowhispercom@yahoo.com pentru a discuta mai multe.www.radiowhisper.com
  Mulţumesc,Cu stimă Vlad!

  ReplyDelete
 9. Lasa, Corina, nu plange, ca voi la bucuresti aveti apartamente cu matze si catei . Cand locuiam acolo, in fiecare dimineata, venea o gasca de matze la mine sub geam, si le aruncam de la etajul 2 mancarea.
  Pescarusii se prezentau si ei : dadeau ture, si le aruncam paine de la geam, pe care o prindeau in zbor.
  Iarna ma astepta in fata blocului, o matza mica neagra, sa o iau in casa, sa se incalzeasca si sa manance ( aveam deja o pisica, n-aveam cum sa o infiez si pe asta ).

  ReplyDelete