start counter

Friday, October 22

Ascutila a inviat !

Ascutila a avut parte de un festin cu colturi de prajituri ...

Intr-o zi a venit sub geam, si pe cand manca mai bine, a venit ratonul cel urias ( cel cu care s-a batut ). Cum Ascutila schiopata, am fost sigura ca uriasul o sa-l manance cu blana cu tot .... Asta-i uriasul :


Culmea, ca cel care a sarit la scandal si a marait, a fost ... Ascutila ! Acuma inteleg de ce l-au jumulit ceilalti ratoni ! Noroc ca uriasul nu avea chef de scandal, si l-a ignorat !

A fost doar o singura zi, ca uriasul n-a mai venit. Ascutila a mancat pe saurate, in fiecare noapte. Acum e aproape refacut. De la geam, nu am reusit sa-i mai vad peticutul cu blana lipsa. Cand umbla, aproape ca nu se mai observa ca schiopateaza.
   Ieri noapte, facea echilibristica in pomul din fata blocului : se dadea huta pe ramurile cele mai de sus si mai subtiri ... Cineva si-o cauta cu lumanarea ...

5 comments:

 1. Mic, da' rau! Bine ca s-a refacut! Noroc cu voi ;)

  ReplyDelete
 2. Şi eu mă bucur pentru Ascuţilă că şi-a revenit. Meritul este şi al tău, Veve!

  ReplyDelete
 3. Da' chiar ca Uriasul e... imens. E cit un ciine...

  Lucisfera

  ReplyDelete
 4. Felicitari, Veve, superba povestea!

  Sa scrii dintr-astea cat mai multe.
  Pozele sunt si ele reusite, nu stiu de unde ai atata rabdare:)

  ReplyDelete
 5. Uriasul e cat un caine... buldog ! E "batran", are deja 3 ani si merge cocosat si leganat ...
  Lui Ascutila i-am mai redus din portia de bobite, ca sa nu se obisnuiasca sa manace doar la mine, si sa nu isi mai caute singur. Acuma, ca iese din convalescenta, mancarea de la mine e asa, o gustarica ...

  ReplyDelete