start counter

Sunday, January 30

Treziti din somn ...

Eu, ce de la oaste, ma intorc ranit ...


Da, numai cat m-am trezit din somn, ca dusmanii mi-au invadat teritoriul. Si m-am luptat cu ultimele puteri ... M-au muscat de buza, mi s-a umflat flaca si ochiul drept , dar am biruit ! Sunt invingator si toti imi stiu de frica ! Nu-i asa ca's fioros ?


Eh, si eu m-am trezit din hibernare, da' sunt cuminte si prietenos... vreau doar sa mananc , ca de la atata somn, am uitat ce gust au bobitele !

                                               Stau si la scarpinat ... sunt cam somnoros ...


                             Moaaah ....am primit apa calduta ! Adevarat lux, pe gerul asta !


Hai ca mai povestim data viitoare, ca acuma mi se inchid ochii de somn. V-am pupat, ma duc la nani !

6 comments:

  1. Extraordinari sunteti!
    Ratonii v-au adoptat definitiv, pare-se.
    Va dorim tuturor o saptamana buna ;)

    ReplyDelete
  2. Ne-au adoptat cu vreo 3 ani in urma... vin la noi ca la cantina ; daca e inchis, se izbesc cu coada in geam, sa le deschidem !

    ReplyDelete
  3. Sunteţi fantastici! :D Vă iubesc pe toţi!

    ReplyDelete
  4. Şi eu vă iubesc! Vă iubesc pe toţi cei care iubiţi animăluţele!:)

    ReplyDelete
  5. Saracul, ce ranit e!

    Sper sa se vindece repede!

    Ratonilor le place mancarea pentru caini? Si mai ales, le face bine? Ma gandesc ca este mai consistenta decat orice altceva... poate doar concentrate proteice pentru oameni sa fie mai puternice.

    ReplyDelete
  6. Vlad : ratonii se vindeca repede, ca sutn rezistenti.Data trecuta a fost mult mai grav ranit,cu convalescenta de vreo 2 luni, insa si-a revenit. Acum a comis-o din nou ...

    Mancarea pentru catei le place, pentru ca ei sunt carnivori. Sanatoasa nu este, pentru ca e plina de chimicale si e procesata, insa n-am altceva sa le dau ( suntem raw vegani ). Oricum, ratonii sunt o combinatie intre catei si ursuleti... ei mananca animalute mici prin padure. In oras, ei mananca ce gasesc in tomberoane, virmisori din peluza .

    ReplyDelete