start counter

Saturday, February 19

Sunt indispus !

Am sosit ! Primesc bobite  ? Sunt eu, Ascutila !

                                           Si vezi ca sub geam e frate'meu, arunca-i si lui bobite !

  Mai intai sa ne spalam pe labute : ratonii sunt recunoscuti pentru faptul ca se spala pe labute si isi spala hrana, daca au conditii ( inclusiv in salbaticie ).

     Da, toata cutia e numai pentru mine ! Ma jur ca nu impart nici cu frate'meu ! Totul pana la mancare ...

                                     Simt eu ca nu-i ceva in regula pe afara ... Ia sa verific :

Holly Shit, dusmanul e sub geam ! Uriasul ! ! Ratonul cu care m-am batut ultima oara de mi-a jumulit blana si am schiopatat 2 luni ! Iar frate' meu a dat bir cu fugitii, m-a lasat singur in geam. Ce ma fac acuma ?
 
Hei tu ! ! N-ai voie sa mananci ...alea sunt bobitele mele ! Lasa jos bobitele si pleaca in treaba ta ! O sa vezi tu ce patesti, daca ma dau jos si vin la tine ! Te faci ca n-auzi ? !

Sunt indispus la maximum : Uriasul ma ignora si a mancat toate bobitele ! Si acum trebuie sa astept pana o sa se hotarasca sa plece. Mi-e frica de el, mi-e frica sa ma dau jos din geam ! Sunt ofticat.

                                      Ia sa mai verific o data , daca a plecat dusmanul de sub geam :

  In sfarsit, catadixeste sa plece : ia sa-l marai putin, poate reusesc sa-l sperii ! Si tu, degeaba ma mangai, ca nu-mi trec nervii !


Sigur a plecat ? Sigur nu se intoarec dusmanul ? Trebuie sa mai verific o data, inainte sa ma dau jos din geam

8 comments:

  1. Ce mare e ratonul de jos! Cred ca nici nu poate sa se urce pe geam :D - ar cadea pervazul cu el! Este un fel de Bob Sapp sau Nathan Jones al ratonilor :) !

    Ce mananca ei acolo :) ?! Seamana cu granulele de la Orijen (parca alea pentru pisici) ... Eu le dau 6 Fish, si le adaug putin ulei de masline/orez iarna - pentru termogeneza :)

    ReplyDelete
  2. Ratonul de jos are vreo 3 ani, ( Ascutila doar 1 an )de asta e atat de mare. De obicei, Urisul se ridica in 2 labute si ajunge sa manance de pe pervaz. Uneori, se urca sipe pervaz ... o sa fii uimit, insa sunt foarte agili, asa grasi cum sunt !
    Toti mananca mancare uscata pentru catei ...bobite.

    ReplyDelete
  3. I-am vazut in filme, se urca in copaci parca sunt veverite :) !

    Pana la ce varsta cresc ei?

    ReplyDelete
  4. Nu stiu, insa raton mai mare ca Uriasul, n-am vazut. Si el are 3 ani.

    ReplyDelete
  5. Sa vedem daca mai creste... Poate faci o rasa de ratoni giganti, mai mari decat ursii Grizzly :)

    Ai putea face un program de adoptie la distanta, pentru ratonii tai :)

    ReplyDelete
  6. Nu cred ca mai creste : parintii lui si ei veneau la mine la geam, si nu erau mai mari de atat.Inainte de venirea iernii, se ingrasa mai tare si se fac rotunzi ca niste bile cu blana .

    Ratonii sunt singurele fiinte care n-au nevoie de protectie in tara asta : in oras, n-au daunatori. Singurul pericol sunt masinile ( oricum, ei sunt atenti cand traverseaza strada si evita soselele mari ).
    In rest ...mancare din belsug in tomberoane, cazare de lux in podurile si peretii de carton ai caselor canadiene ... Sa tot traiasca asa !

    ReplyDelete
  7. Hihihi, nu iti plac deloc casele canadiene, am impresia :D Lasa, conteaza sa le placa ratonilor, in principal, nu?! :)

    Asa mult mancare arunca oamenii p-acolo?! Intr-adevar, e si pacat sa li se ofere ceva mai mult decat cotete de carton, daca atat ii taie capul :D Hahaha, ce-mi plac glumele mele!

    ReplyDelete
  8. Se arunca foarte multa mancare, in specialpentru ca nu este ... comestibila ! Cea mai proasta simai otravitoare mancare de pe planeta, in North America o gasesti. Abia astept sa scap de aici !

    Paper-houses sunt niste baraci de placaj, prost construite, care dupa cativa ani necesita reparatii majore. Si costa cam juma' de milion bucata.
    Toata casa scartaie, partaie, il auzi pe vecin si cand sting elumina. Daca vrei sa te simti "sechestrat in debara", incerca un paper-house ...

    ReplyDelete