start counter

Saturday, February 12

Stapanul meu e idiot !

N-am nici o indoiala ca stapanul meu e idiot : ma confunda cu un iepure !


Degeaba latru, degeaba protestez ! Ca el nu si nu ...  Si nu-i destul ca trebuie sa ies afara impopotonat asa, da' mi-a pus si balonase in labute : patinez, da' lui nu-i pasa !  Cred ca asteapta sa topai ca un iepuroi !

Sunt nervos ...normal ca sunt nervos ! Voi in locul meu, n-ati fi la fel ?

10 comments:

  1. Veve, şi eu, Baghi, aş fi nervos dacă cineva ar îndrăzni să-mi facă un asemenea lucru. Cu siguranţă că acela trebuie să fie un idiot. De acord cu tine!:)

    ReplyDelete
  2. Ce handicapati!

    Lucisfera

    ReplyDelete
  3. Din bucata mea de paine ...am hranit un om si-un caine ...

    ReplyDelete
  4. Cand te gandesti ca stramosii lui au fost lupi :) ! Cel care tine capatul lesei nu e singurul dobitoc... altfel de ce ar fi vrut oamenii sa faca din lupi - prichindei mici si scumpi, care sa arate a puiuti toata viata?!

    Hehehe, poate geaca ii prinde bine... dar cu ghetutele nu prea cred ca se acomodeaza :(

    ReplyDelete
  5. Aproape toti cateii de aici sunt invatati sa umble cu ghetute...circula fara probleme in ghetutele speciale de la Pet Shop. Doar ca astia incaltati in balonase, mai patineaza pe gheata...

    Cat despre lupi ...in Canada au devenit niste mutunache de decor...

    ReplyDelete
  6. Cum sa fie lupii "mutunache" :D ?! Oricum, sunt mult mai bine adaptai unei lumi fara interventia omului decat prichindeii astia, foarte dragi de altfel...

    De ce le pun cainilor ghetute?! Adica, astia micuti, de apartament, pot sa inteleg... dar "aproape toti" nu cumva e cam exagerat?!

    Ma bucur ca in Canada oamenii isi iubesc animalele asa mult! Mereu am visat sa traiesc intr-o astfel de lume... Aici, in ROMania, este o TRAGEDIE! Credeti-ma, s-a depasit demult orice limita a imaginatiei! Suntem cativa oameni sanatosi dpdv emotional intre milioane de zombi psihopati :( !

    Felicitari pentru blog, pentru dragostea pe care o arati, pentru tot...!

    Power to you!

    ReplyDelete
  7. Mie nu mi se pare a fi iubire, sa tina un animalut sclav in casa, pentru a-si satisface stapanii nevoia de afectiune, divertisment sau mai stiu eu ce.
    Ma rog, e mai bine decat sa-i ucida sau sa-i tortureze.

    Am vazut si caini mari incaltati, ca sa nu murdareasca atunci cand intra in casa. Imbracaminta lor e un fel de paturica pe spate : chiar haina cu manecute n-au ...

    Cred ca oamenii se poarta frumos cu animalele in CA ( n-am vazut pe nimeni fugarind vreun raton sau veverita ), este datorita legilor foarte stricte si aplicarii lor. Imediat se gaseste cineva sa cheme politia ... populatia e foarte bine dreasta.
    Mai sunt dresai si de catre companiile producatoare de haine si mancare pentru animale : vor si ele sa faca un ban ...
    Pana la urma, e mai bine asa : civilizatie cu batul, decat civilizatie deloc ...

    ReplyDelete
  8. Deci crezi tu ca daca i-ar lasa din "lanturile dresajului", s-ar ajunge ca la ROMania, The Land of Choice?! Pana la urma, oameni proveniti din societatea aia au facut si legile, au impus si niste norme, si au si pe cine sa le aplice... deci, eu cred ca ar trebui sa fie mai buni decat aia unde nu-s nici legi, si nici nu se lasa "dresati"... Poate sunt doar sperantele mele - tu ar trebui sa confirmi sau sa ma contrazici :)

    ReplyDelete
  9. Ah, si eu am chemat politia de cateva ori. Ghici ce?! Pan' la urma mi-au tras si o amenda :) : ce, deranjez serviciul de urgente pentru un animal?! Si daca nu-mi place, imi mai dau o amenda (cica e o hotarare a consiliului local ca n-ai voie sa ai mai mult de 2 animale intr-o curte - chit ca-i de 2m patrati, chit ca-i de 300; pai, eu am curtea impartita in 6 - nu conteaza, e a ta, se aplica legea! Asta-i Carpathian Garden! Enjoy the pain or leave it!)

    "Mie nu mi se pare a fi iubire, sa tina un animalut sclav in casa": eh, sa zicem ca in multe cazuri este iubire prost inteleasa - si am putea blama lipsa de cultura stiintifica, in general, si etologica, in particular, pentru asta :)

    ReplyDelete
  10. Si in Romania exista oameni capabili sa faca legi ca in Canada si chiar mai bune ( multe legi romanesti le dau clasa celor canadiene ) : doar ca nu se doreste de la varf. Si in Romania i-ar putea dresa pe oameni sa aiba alta conduita fata de animale, insa nu se doreste ...tot de la varf.
    De astanu cred nici un moment ca societatea canadiana e mai cu mot decat aia romaneasca : dimpotriva, e mult mai retarda decat cea romaneasca. Doar ca e fortata sa respecte niste reguli stricte.

    Cat despre iubirea prost inteleasa ... nu cred ca exista asa ceva : cand iubesti pe cineva,( om sau animal ) il lasi liber, nu il faci sclav. Asta cu animalele tinute in casa si domesticite, nu e iubire, ci egoism : asa se vad lucrurile de la mine.

    ReplyDelete