start counter

Sunday, November 8

Festin ratonesc

Am avut doua cupoane cu mancare gratis, pentru pisici mici : produs nou, firma de lux, mancare pentru matze razgaiate. Doua zile am umblat prin oras, sa gasesc mancara , ca si ratonii mei merita putin rasfat !
   M-am gandit eu ca trebuie sa fie gustoase bobitele alea , insa, judecand dupa viteza cu care ratonii isi indesau cu amandoua labutele, bobitele in gura, trebuie sa a fost mai mult decat un delicios, ca niciodata nu i-am vazut asa disperati !
   La inceput a venit Mirositoru '



Desi m-am uitat atent afara, n-am vazut pe nimeni, asa ca nu am aruncat bobite si pe jos. L-am scarmanat pe Mirositor, ca ma lasa sa-i fac orice, numai sa-l las sa manace cat mai multe bobite ... Si la un moment dat am auzit un mormait frustrat ....si Galma se indesa pe geam, sa revendice bobitele....


Ratonii astia doi sunt smecheri de felul lor, ca si-au pus la punct un truc, prin care ma pacalesc sa le mai dau mancare, dupa ce le spun ca se inchide cantina.... Manaca, se prefac ca pleaca de sub geam, si se aseaza in coada cativa metri mai incolo. Dupa cateva minute de "odihna", se intorc si imi bat in geam, sa-mi ceara de mancare si pretinzand ca nu sunt ei ....de fapt, sunt alti ratoni, care n-au mancat in seara aceea ! Si de cele mai multe ori ma pacalesc si le dau mancare, convinsa fiind ca sunt altii ...cand ma prind ca m-au tepuit, e cam tarziu ....
De data asta, si-au up-gradat trucul , ca bobitele meritau efortul ! Au pandit cumintei, pana cand au venit ceilalti ratoni sa manace. Dupa care s-au alaturat si ei gastii de sub geam ... Evident, cu maraituri si proteste infundate, dar au mai servit masa o data !


Si asa, s-au adunat sub geam 5 ratoni care se imbranceau , disperati sa infulece cat mai multe bobite ! Iar ei tipam la ei cand incercau sa maraie si sa muste : asta ii linistea pe moment , pentru ca stiu foarte bine, ca nu au voie sa se certe sub geam.


1 comment:

  1. :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    ReplyDelete