start counter

Monday, December 28

Regele veveritelor

Nebunelu' a reusit sa se faca "respectat" de toata gasca de veverite. Nimeni nu indrazneste sa apara la geam, decat dupa ce Nebunelu' a venit, a mancat si...a plecat !

Si cum nu se da dus cu auna cu doua, celelalte veverite au ceva de asteptat, ca Nebunelu' manaca pana crapa, dupa care incepe sa care alunele, sa le ascunda : isi indeasa in gura,cu labutele, 2-3 alune, si fuge . Se intoarce cu nasul plin de pamant ... Daca in rastimp apare vreo veverita, se refugiaza in fata geamului, in parcare, la "depozitul " comun : o remorca in care isi ascund ele mancarea. Si stau cuminti acolo, manca din rezerve si asteapta ca Nebunelu' sa binevoiasca sa plece ...Unul din Mucezi a aparut cu un ochi inflamat destul de rau . Nu-mi ramane decat sa sper ca o sa se faca bine, ca n-am cum sa-i pun crema cu antibiotice ...
 In poza se vede exact ochisorul inflamat, insa nu prea bine, ca e de departe ...In sfarsit, Nebunelu' se da dus din geam, si face un popas la "cismea" sa verifice daca gaseste vreun strop de apa. Cismeaua era verificata si de ratoni, inainte sa le inventez liftul cu apa ...Acum ca drumul e liber, Mucezii zburda in voie la alune :
2 comments:

  1. Ma bucur ca l-am cunoscut pe Nebunel! <3

    Te rog sa nu te simti obligata sa raspunzi la ce voi scrie eu pe aici. :) N-o sa scriu de fiecare data (o sa bifez "casutele" "funny", 'interesant", "extraordinar" pe unde voi citi) :)

    ReplyDelete
  2. Nu ma simt obligata, ti raspund cu placere. Sincer, ma bucur ca exista cineva care se bucura la animalutele mele !

    ReplyDelete