start counter

Sunday, August 21

Ratonu' zambaret

                                        Ati mai vazut vreodata raton care zambeste ?

                                                  De ce e Prietenosu' asa de fericit ?

    Pentru ca a mancat ( prima oara in viata lui ) ... alune ! Si a fost foarte incantat ! Asa de incantat a fost, incat  ... ne arata ca e baietel !


                                                                          Mai ai una ?

                                          Ai chiar mai multe ? Toate sunt numai ale mele !

Da, sunt happy ca am alune !


                    De ce ma studiezi asa ... vrei sa-mi furi alunele ?  Sa stii ca le pazesc bine ...

8 comments:

  1. Auzi, dacă vrei părerea unei pisici care ştie multe, află de la mine că Prietenosu e fericit şi zâmbeşte datorită celor de la Wild Animals. Au exilat toţi ratonii concurenţi şi acum eşti numai mămica lui.
    Şi te păzeşte bine! :D

    ReplyDelete
  2. Missouri said...
    ... Prietenosu e fericit şi zâmbeşte datorită celor de la Wild Animals. Au exilat toţi ratonii concurenţi şi acum eşti numai mămica lui....
    @Missouri are dreptate! Subscriu la cele spuse!

    ReplyDelete
  3. Tare imi e sa nu mi-l fure si pe el ... Ca atonii sunt tare stricaciosi la casa omului, blocul nostru e din carton, si intendentul blocului, cred ca s-a saturat sa spele cacati in fiecare zi ( din fata usii si de sub scara de incendiu ) ...
    Mai greu e sa-i dibuiasca unde si-au facut cuibul,lla noi in bloc... Sau poate locuiesc la casele de langa...

    ReplyDelete
  4. Bravo! Hrana naturala pentru Prietenosu,.Oare in salbaticie cu ce se hranesc ratonii?

    ReplyDelete
  5. Vaneaza animale mici, pescuiesc si mananca ghinda, viermisori.

    ReplyDelete
  6. Cand vin aia de la Wild Animals, nu-i bate nimeni in gura ca pe coasa?! "Ia mars d-aci, bai, secaturilor! Cui nu-i plac animalele sa se mute pe Luna!" Asa ar trebui procedat peste tot in lume! Bonus, sa le rastoarne masinile si sa le dea foc! Si in Romania e teroare cu hingherii, si vin cu politie, cu jandarmerie, armate intregi - ca sa casapeasca 2-3 amarati de catei care dorm pe sub masini, ca a facut reclamatie cate un handicapat! Mie nu-mi ia nimeni in considerare reclamatiile ca NU vreau hingheriade!

    ReplyDelete
  7. Aia de la wild Animal vin numai ... chemati ! Cand vreun proprietar de casa, e exasperat de ratonii din pod, subsol, etc.... ii cheama.

    Problema e ca ratonii rod cablurile electrice din pod, isi fac nevoile tot acolo ( si nu poti intra sa cureti, ca spatiu e prea mic ), si...le rod casele de carton ! Fac stricaciuni de mii de dolari. Canadienii sunt disparati de ratoni : bunus, le rastoarna tomberoanele si le rup sacii de gunoi. Dimineata gasesti gunoiul insirat pe trotur, cat e peluza de mare. Fericire maxima.

    ReplyDelete
  8. Da, mai, sa zicem ca-i cheama canadianul X, si canadienii X', X'' si X''' nu vor sa le fie luati ratonii... Cum se procedeaza in cazul asta?!

    Asta e, nu-ti place sa-ti roada animalele casa, fa-ti casa ca lumea! Nu-ti place sa ai caca in pod, fa-ti pod sa poti intra sa cureti... etc. Mai da-i in ma-sa de handicapati mintal, si astia au impresia ca li se cuvine orice si tot restul lumii vii trebuie sa dispara, ca sa aiba cetateanul "confort", sa munceasca ca un ramator jegos 16/h, ca sa uite de viata ca nu-l taie capu' la ceva mai bun?!

    ReplyDelete