start counter

Tuesday, October 13

Red Robin love

 Merge Omu' Meu la scirbici si iese cu colegii sa manince pe bancile din fata cladirii, la aer curat. Si vede un Red Robin ca statea cuminte pe picioruse si se uita fix la el. Si se uita si se uita ... fara sa se miste ! Si-a lasat mincarea si s-a dus sa il intrebe pe mititel daca a patit ceva, daca are nevoie de ajutor ?

 Mititelu' a stat cuminte sa-l ia in brate, nu s-a zbatut, nu a protestat ( se vede si din poz ca sta relaxat ). Nu avea nimic rupt, nu era ametit, nu s-a lovit de geamurile oglinda ( ca aia zac cu labutele in sus fara sa stie de ei ), nu ii era frig ca afara nu ingheata nimic inca, ci doar suferea de ....  nebagare in seama !



 L-a tinut in palma, l-a mingaiat si i-a povestit. Dap, colegii erau toti cu telefoanele sa faca poze ca la spectacol ( se vad umbrele unora in poza ), ca Omului Meu i-a mers buhul prin zona ca e "animal whisperer ". Din pacate, autorul pozei are doua maini stingi si nu s-a prins ca daca tine telefonul invers rezultatul e ca si cind te-ai uita pe gaura cheii. Da' asta e ...


Hai prietene, esti liber sa zbori, ca esti ok ! Prietenul statea relaxat si cugeta ...

Si  aplecat ... linga inima si asta ! Statea cocotat pe buzunar si statea si statea si nu pleca, desi in fata lui erau o gramada de oameni , aia toti sa le faca poze si vorbeau, faceau galagie si era intimidant pentru pasarel, insa se simtea protejat linga inima ! Nici gind sa plece pasarelu' !

Nu, pasarelu' nu a vreut sa plece de buna voie, nu ! Cind s-a terminat pauza de masa, Omu' Meu si-a luat pasarelu' de linga inima, fara sa se sperie, fara sa se zbata si l-a pus sub o tufa la adapost sa nu il vada vreun soim. Cum l-a pus jos, cum a inceput sa tzopaie si sa misune pe sub tufe si a plecat la treaba lui. Era ok pasarelu', voise doar un strop de iubire de la inima. Daca cineva are vreo explicatie despre ceea ce tocmai s-a intimplat, bagati aici, indiferent cit de "fantezista" pare !



3 comments:

  1. Poza cu pasarelul langa inima este extraordinara! Cat de dragut pasarel!
    Poate a vrut sa-i multumeasca pentru grija ce le-o poarta alor lui? Poate a fost martor cand l-a luat pe micutul verzuliu cu galben care s-a lovit de geam. Oh!

    ReplyDelete
  2. A stat cam 5 minute cu o labuta in buzunar si cu cealalta agatat de halat, linga inima.Cind s-a dus sa il puna in boscheti, s-a agatat cu gherutele de deget si nu voia sa ii dea dreumul. Abia l-a descotzopenit ca sa il puna pe o crenguta mai de pe jos. ciripelu' voia sa mai stea linga inima, da' Omul Meu trebuia sa plece, ca era la program, iar pasarelu' nu era lovit, ranit sa aiba nevoie sa il puna in cutiuta, ori sa il ia acasa.

    Noi ne gindisem ca poate s-a lovit in zbor de cladire, a cazut, a intrat in soc cum fac ciripeii si dupa o vreme si-a revenit nu foarte tare, dar cit sa stea pe picioruse insa tot in stare de soc. Ce am observat e ca toti ciripeii care au nevoie de comfort, se aseaza linga inima.Probabil ca simt ucimpul magnetic emanat de inima, iar cum pasarelele se orienteaza dupa magnetism ...

    Alte variante ar mai fi ca ciripelu' nu era de fapt ciripel. Traim intr-un univers magic, sau cum zic indienii nativi in Australia si USA, " dream world ", in care nu toate fiintele sunt ceea ce par a fi. Uneori mesagerii ai Great Spirit apar in dream world sub camuflaj de animal ( dar nu sunt animale cu adevarat ) si iti spun ceva important, un mesaj urent si important.
    Anul trecut a fost o situatie cu un Blue Jay, de fapt a facut doua chetii una dupa alta, doua mesaje. Dar a fost atit de evident, de clar si pe fata incat un arab ce se nimerise linga noi in parcare, ne-a zis ca asta e ceva extraordinar, isi cere scuze, dar el trebuie sa se roage. Si se dusese sub pom linga Blue Jay si cinta pe limba lui, dupa care s-a intors jenat la noi. Si eu si barbatu-meu am facut poze, vreo 40 la numar sa fie, cu doua aparate foto,ca era ceva extraordinar, intr-adevar. Am facut si filme si ne-am intors acasa bucurosi ca am prins in poze situatia. Cind le-am scos din aparate, nu era nici o poza , dar nici macar una in care sa se vada, sa se inteleaga ceva ( Blue Jay-ul nu se miscase, statea turtt pe creanga si ne permitea sa pozam . Deci a fost mesaj la mesaj : nu publica, nu vorbi despre ce s-a intimplat.

    ReplyDelete