start counter

Tuesday, December 29

Ramas bun

Am reusit sa adun 7 saculeti cu mancare pentru caini si pisici, toti din cupoane gratuite ! Mi-am facut provizii de mancare, pentru la primavara, cand ratonii o sa iasa din hibernare si o sa-mi aduca si puisori .
   Zilele trecute m-a vizitat un raton ratacit, care s-a indopat cu bobite. Nu mai stiu care dintre ei este, ca acum sunt toti mari si umflati, incat ii confund.







Dupa felul in care a stat sa ma joc cu el si sa-i scarman blanita, presupun ca e unul din puii din anul acesta : Galma sau Mirositoru' ...
Inainte de plecare, si-a luat ramas bun, ca ne mai vedem la primavara : m-a pupat pe nas, de vreo 3-4 ori !


2 comments:

  1. Scena din ultima foto este peste poate de frumoasa! <3
    Sper ca voi reusi, incetisor, sa vad cat mai multe poze si filmulete.

    Pana azi eu nu am vazut "arhiva" cu postari (si toate "capitolele"), si "calatoream" pe blog la modul "older post". :) Ma bucur tare mult ca le-am "descoperit" (o fi fost din cauza ca aveam alt PC pana zilele trecute)... Nu mai conteaza!

    ReplyDelete
  2. Ah, asa ma pupam eu cu ratonii, nas in nas, cum le sta in obicei animalelor ! Sa stii ca blogul e de fapt un jurnal a ceea ce s-a intimplat, nu sunt povestioare inventate, asa cum ar parea la prima vedere. E un jurnal pe care l-am facut pentru mine, ca sa ma pot uita oricind si sa ma bucur de ceea ce am trait impreuna cu animalutele. Enjoy, Diana !

    ReplyDelete