start counter

Thursday, August 2

Profitorii !

La inceput a fost un singur porumbel alb, care statea la pinda pe pervaz. Multa vreme am fost singura ca hranesc un singur porumbel : pina cind l-am vazut pe "titular" cum se certa cu concurenta ...


                                                Nu, nu's 4 porumbei ...


                     Ci .... 6 porumbei, care zilnic vegheaza la mine pe pervaz, de s-au speriat si veveritele.


Partea proasta e ca i-am invatat sa vina si sa manince din mina. De cite ori deschid geamul, ei se aliniaza pe pervaz si asteapta , iar veveritele se tem sa mai vina. Mai grav, e ca daca arunc pe jos un biscuite pentru Veve ... 6 porumbei hrapareti sar pe el : inainte ca veverita sa apuce sa faca vreo miscare . Strig veverita .... se prezinta porumbeii ! Sunt obraznici si profitori. Trebuie neaparat sa gasesc o solutie, sa facem ordine.

Si ratonii au luat-o razna : Mofturosu' a crescut mare, adevarata dihanie ! Drept urmare, i-a batut si alungat din teritoriul lui, pe Fetita cu cei 5 pui . Trist . Toata noaptea patruleaza pe sub geam si se bate cu oricine indrazneste sa-i incalce proprietatea.



2 comments:

  1. Replies
    1. De asta ma tem si eu ! Cred ca singura varianta este sa nu-i mai hranesc si vor fi obligati sa plece in alta parte, sa-si caute mincare. Da' nu ma lasa sufletu', sa-i las nemincati !

      Delete