start counter

Sunday, September 22

Chipmunck versus peanuts

         Asta e impricinatu' si ma jur ca e facut din elastic !I-am dus alune in coaja, din alea, doua alune intr-o coaja, ca eram curioasa ce o sa faca. Aici isi umfla obrajii cu doua coji , adica 4 alune !

Se poate si mai bine ! Doua coji cu alune in obraji, plus inca una in dinti si fuguta la cuib sa-si faca depozit pentru iarna !

A fost o eroare  cind am publicat prima oara, ca am pus filmul asta gresit. Am corectat dupa 10 minute, soorry !Filmul asta l-am urcat din greseala pe blog si nu mai reusesc sa scap de el, enjoy !5 comments:

 1. Haiosenie! Oare daca ai decoji alunele, nu i-ar incapea mai multe in gusa?

  ReplyDelete
 2. OMG! ...
  OK! Pe Chip l-am vazut, esti sigura ca nu era si Dale pe acolo?! Hahahahaha ...
  Dragul de el ... mai ales atunci cand are falcutele pline! ♡
  Multumesc de delectare!
  O saptamana placuta îti doresc!

  ReplyDelete
 3. Cristina : i-am dat si alune desfacute de coaja si si-a luat 4, iar pe a 5 a a lasat-o pe casuta, ca in mod ciudat , dar nu a mai luat-o. Nu e nimic logic din ce fac maimuteii.

  Ella : Era si Dale , plus inca unu' neidentificat. Sunt trei chipmuncks care vin din trei directii diferite, fiecare cu casuta lui. O saptamina placuta si tie !

  ReplyDelete
 4. O alta protie de endorfine! :) E atat de dragalas incat am tendinta sa-l pupacesc prin monitor! :))
  *
  Filmuletul se potriveste! Daca, totusi, vrei sa scapi de el cred ca trebuie sa folosesti comanda "cut" si apoi sa iesi din "tabloul de bord", nu inainte de a apasa "Actualizati"/"salveaza modificarea" sau cum o fi la tine.:) . Alegi "Editati", selectezi filmuletul (se albastreste) - clic cu butonul dreapta mouse pe el si "cut". Daca ai facut asa si tot n-am mers scuze ca m-am bagat cu sfaturi. :)

  ReplyDelete
 5. Diana, multumesc pentru sfaturi, eu m-am lasat pagubasa ca's prea multe butoane. Cit despre mititel, dispare ca Speedy Gonzales ca nici macar nu se inregistreaz pe camera, nici nu il putem urmari cu ochiul liber. Eu am dubii ca astia chiar maninca alunele, ca mai degraba as paria ca maninca baterii.

  ReplyDelete