start counter

Wednesday, October 14

Ciripel zgribulit

 Ieri a fost Red Robin, azi e ciripelul asta, nici nu stiu ce este.  Au iesit cu colegii in pauza de tigara, iar unul dintre ei era sa calce pe ciripel, ca nu l-a vazut ! Ciripelu' statea turtit cu labutele in sus, ca se lovise de geam si apoi cit a fost in soc, intepenise de frig.


L-a luat Omu' Meu in palma si l-a incalzit, i-a povestit si l-a incurajat...


                                  Hai cu tata, hai ca poti !


A stat in palma si s-a incalzit pina si-a revenit, dupa care a zburat fericit. Direct din palma !

4 comments:

  1. E salvatorul sufletelelor dragul tau! Omul potrivit la locul si la timpul potrivit! N-am cuvinte! Cred ca e mai mult decat coincidenta!

    ReplyDelete
  2. Coincidente nu exista, Dina ! E ceva, dar inca nu stim ce si in ultima vreme s-au inmultit cazurile de ciripei care ii ies in cale. Da' Omul Meu salveaza pe toata lumea fara discriminare, cum vede pe cineva care are nevoie de ajutor, cum hop si el, face ce poate ! Dupa ce ajuta un ciripel, il tine fericirea citeva zile, si pe el si pe mine. Daca si maine vine un ciripel, fac plici, asa ceva nu exista !

    ReplyDelete
  3. Ai dreptate, Universul incearca sa va transmita ceva. Oricum, la ce suflet bun aveti, nu poate fi decat de bine.
    N-as vrea sa zic "tineti-o tot asa", ca nu mai vreau sa existe fiinte in nevoie, dar daca se intampla, voi sunteti oamenii potriviti.

    ReplyDelete
  4. Cristina, aici e Iadul, pe planeta asta, iar fiintele de aici sufera crunt( ai cu " viata e frumoasa si buna" eu red ca-s dusi cu sorcova si rupti de realitate ), asa ca ajutam si noi pe cine ar enevoie, in special pe animalute.
    I-am datOmului Meu o cirpita din material de Polar, din ala care te incalzeste instant si iltine in buzunarul halatuui, acum ca vine frigul, sa incalzeasca mai usor pasarelele ( cind se lovesc de geam si intra in soc, le scade temperatura corpului si nu se mai pot incalzi daca e foarte frig afara si mor ). Acuma are patura de prim ajutor ... Si cind pleaca dimineata la munca, nu iese pe usa pina nu ii pun in palma o felie de paine, ca il asteapta in fiecare zi la usa blocului, un stol de vrabii care il cunosc si se uita gales la el ... iar el nu rezista. In lift face paine abucatele si apoi hraneste vrabiile, dupa care isi ia masina si pleaca la job ... sa salveze alte pasarele !

    ReplyDelete