start counter

Saturday, July 23

Dusmanii mei !

                 Ce credeati, ca's fraier si ma las pacalit de Capacul cel Rau ? Ei bine ... nu's  !

Mai intai am scapat de cei doi frati ai mei, cu care veneam la geam ... Pai ce va inchipuiati, pana cand o sa impart mancarea cu ei ?  Ne-am luptat pe viata si pe moarte.... insa cum eu sunt o fiara fioaroasa, am castigat ! E drept ca am iesit cam sifonat si cu labuta ranita, dar de aici inainte Cantina animalelor e numai si numai a mea ! Nici un alt raton nu mai pune piciorul pe aici, ca are de-a face cu mine ...
   
Acuma ca am scapat de concurenta, am ramas cu cei doi dusmani de moarte : aia care ma dau afara din casa ....  capacul si perdeaua ! Da; mi-am luat inima in dinti si am pornit sa ma lupt cu Capacul cel Rau :

Capacul cel Rau s-a speriat si a fugit ... Stiam eu ca nu-mi rezista nimeni !
Dupa asta, am atacat perdeaua : cu dintii si ghearele : am marait-o si am muscat-o pana la sange ... Sa vada si ea cum e sa ai labuta ranita ... si sa-mi stie de frica ...         Eheeeei, ati vazut ? !  Nici macar nu mai are putere sa protesteze in fata mea ! Se preda ...

                      Victorieee ! Am calcat-o marunt marunt in labute ....si ea nu protesteaza !

                    Las' sa stie cine-i Seful aici ! O sa mananca calare pe perdea : pedeapsa !


                     Acuma ca am reglat conturile.... ma pot juca linistit cu ghindele lui Veve ...

                          Nah, ca mi s-au rostogolit printre picioare ! Aproape ca le-am prins !

Sunt in pericol ! Dusmanul vine cu forte noi, sa-si ia revansa ! Ma tem de Capacul cel Rau ! Uite ca iarasi ma da afara din casa ... fug afara !

Sunt nervos, normal ca sunt nervos ! Marai si pufnesc pe nas , ca m-a dat afara Capacul cel Rau !

4 comments:

 1. http://yupi.md/wp-content/uploads/2011/07/yupi.md-872.jpg

  ReplyDelete
 2. da, e super tare fotografia cu catelusa care alapteaza momonei!


  vezi ca daca o tii tot asa, o sa ajungeti voi sa stati dupa geam si el in casa! :))))))))))) a inceput sa aibe cam mult tupeu!
  da' de unde vine/vin? dintr-un parc? am mari dubii ca e vreo padure in apropiere, poate a fost si a ramas ceva sub forma e parc?!

  P...

  ReplyDelete
 3. N-am nici cea mai mica idee unde isi are cuibuul ! In mod sigur nu din parc ( locuim in centru sinu avem parc in apropiere )!
  Ratonii din oras nu prea locuiesc in parcuri ... mai mult in podurile caselor, prin tot felul de crapaturi. Sunt enorm de multi ratoni in oras....inca e o enigma unde isi au cuiburile !

  ReplyDelete